Blogolj!

Kipofázott magánmondat

 

Tegnap a CivilZugló Egyesület, és a Civil Női Kormány (nem röhög, ott volt a környezetvédelmi miniszterük is!) pikniket szervezett a Városliget n+1 –ik megmentéséért. Várnai úr nyitóbeszédében egyből robbantotta a bombát: összegyűlt 10.000 tiltakozó aláírás a liget rehabilitációja ellen. Utána ismét elmondta, hogy őket bizony soha nem hallgatják meg, véleményüket nem veszik figyelembe, de egy perc múlva magára cáfol, és azzal dicsekszik, hogy az ő nyomásukra áthelyezték az új épületeket az 56 –osok terére, és nem épül meg a tudásközpont és a mesepark. Arról az aprócska tényről is megfeledkezik, hogy egy nappal korábban tartott a főváros partnerségi egyeztetést, ahol az ő szervezetük is elmondhatta a véleményét. Az ilyen típusú memória zavarokra találta fel az orvostudomány a Cavintont.

hadtest2.jpg(a tiltakozó had)

Várnai továbbá pikáns háttér információt is megosztott, neki bizony egy „folyosói beszélgetésen” elismerte Finta Sándor fővárosi főépítész, hogy a Liget Projekt egy baromság, és ő alattomban belülről fogja fúrni azt, mert nyíltan nem meri vállalni a véleményét. Na, kérem itten tettenérés történt, 1984 –et írunk és a gondolatrendőrség a főépítésztől kezdve a polgármestereken át mindenkit sakkban tart, hogy az ördög tervezte múzeumokkal elvegye a lakosságtól a zöldfelületét, ráadásul hidrogeológiai tanulmányok nélkül. Arról sajnos nem tudtuk meg a véleményét, hogy idén a FŐKERT kitakarítja a városligeti tavat, felújítja a napozóstégeket, az iskolások játszóterét, a padokat, növeli a szemetesek számát és 4000 növényt telepít. Pedig ez lehet érdekelte is volna azt 35-40 jelenlévőt.

 hcs2.jpg(Várnai és Horváth Csaba)

Horváth Csaba megjelenése tovább borzolta a kedélyeket, de jobban belegondolva kik mások menthetnék meg Budapest tüdejét, mint a damurolandi paradigmákat követő Várnai, a balliberális város rehabilitáció szedett szemöldökű szimbóleuma, és a Civil Női Kormány Környezetvédelmi Minisztere. Nyilvánvalóan buzgóságuk mögött az októberi választások húzódnak, ahogy Várnai egy interjújában sejteti, szívesen összefogná Zuglóban ballib oldalt, a helyi női lakosság nagy örömére.

 

 

3
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/12484/pics/1431948960_800x600.jpg
Civil Női Kormány,Civil Zugló Egyesület,Főváros,Hír,Horváth Csaba,Liget Budapest
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Inka Pál 2014-06-14 21:23:27
Lehet, h csak az Időkerékért harcolnak a csíkos ingben... Mégis: mitől is civil az exelempés Gyurcsánnyal smúzoló Várnai? Vannak még komolyan vehető civilek? A Sirályosokat Bajnaiék pénzelték, Civil Zugló mögött Fletó. Hahó! Lehet itt hinni valakinek????
Válaszolok
Hashtag 2014-06-14 21:01:04
Így aztán nem csodálkozom, hogy a projekt vezetőit gondolkodóba ejti, hogy tárgyaljanak-e velük egy 150 milliárdos beruházásról. Szeritem így is több ötletük valósul meg, mint amennyire komolyanvehetők...
Válaszolok
Dunai Zsolt 2014-06-14 20:59:28
Hoppá! Fletó már egyenruhát teremt? Hisz Várnai is azt viseli. Valakinek nincs infója arról, hogy ez az egykori Lipót uniformisa-e?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?