Blogolj!

Fa holokauszt Zuglóban

Szegény Karácsony polgármester napi 12 órában prédikálja híveinek a vízfogyasztást, de egyébként hektoliter számra issza a bort. Birtokunkba jutott ugyanis egy adatszolgáltatás, személyesen a jegyző aláírásával arról, hogy a Karácsony éra alatt eddig hány fa kivágását engedélyezték vagy rendelték el Zuglóban. Kapaszkodjanak meg: 509! Nem elírás, ötszázkilenc! 

A félezer fa megsemmisítését mindössze másfél év alatt sikerült összehoznia a környezetvédelmet szimpátiaszerzésből pajzsára emelő polgármesternek, aki ha ilyen ütemben folytatja, a ciklus végére elérheti az ezerötszáz kivágott fát is Zuglóban.  Erre a teljesítményre valószínűleg megkapná Tarlóstól az Arany mobilgát-díjat is. És mi lehet még ennél is cinikusabb, bicskanyitogatóbb? Az, hogy a fák egy részét nem pótolják vissza, hanem pénzben megváltják. 702.000 forintjába kerül ez a zuglóiaknak. Hol vannak ilyenkor a favédő kommandósok? Miért nem volt élőlánc a Zuglói Polgármesteri Hivatal körül? Ki érti ezt.

Csak, hogy érzékeltessük a különbséget, a Hungexpo épületeknél most kb. 30 fa kivágása miatt szerveztek sereget a zöldek.

30 az 509-el szemben.

30, amelyet egyébként több mint 800 fa ültetésével pótolnak. Pedig biztos lenne a Városliget Zrt.-nek 700.000 forintja, hogy megváltsa. 

1
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/26904/pics/14618357283016851_800x600.jpg
Hír,Karácsony Gergely
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Agnes 2016-04-28 20:59:23
Sajnos, ismerjuk Karacsony polgarmester tevekenyseget. Sajnos egy bizonyos reteg, sikeresen a nyakunkra ultette. Csak azert sikerult, mert sokan nem mentek szavazni. Alig varjuk, hogy haza menjen Budara, eloskodjon ott.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?