Blogolj!

Látványos videó az új Városligetről

Izgalmas hét áll mögöttünk, nem győztük kapkodni a fejünket a Városliget jövőjével kapcsolatos hírek után. Kedden kiderült, hogy a teljes nemzetközi építészvilág sztárjait lekörözve a magyar Napur konzorciumának terve alapján kap új otthont a Néprajzi Múzeum, csütörtökön pedig megtudtuk, hogy Nebbien Henrik szellemiségében a Garten Studió elképzelései alapján kap új köntös a park.

Ezzel gyakorlatilag minden lényeges kérdés eldőlt, a Liget Budapest Projekt összeállt, teljes pompájában ragyog.

Hogy ízelítőt kapjunk abból, milyen egységet fognak együtt alkotni az eddig csak önmagukban bemutatott projektelemek, a Városliget Zrt. az alábbi látványos animációt állította össze. Impresszív!

1
Liget Budapest Projekt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Miklós 2016-05-27 20:22:27
Egész ügyes animáció. Felkavargó zenétől kísérve, a roggyant PeCsát a pagodaszerű ÚNG váltja (praktikusan megjelenítve, ne látszódjon, hogy vagy kétszer akkora), a Hungexpo romhalmaza helyére a MZH lepénye úszik be, a nagy parkoló helyén felível a NM kettős, nagysánca... óh, az "általuk alkotott egység", óh, az "összeállt, teljes pompájában ragyogó Liget Budapest Projekt"!... de vá... várjunk csak egy kicsit!
De hiszen a pompa nem is teljes! Hol van a "valóságos szecessziós ékszerdoboz"?
Hol a Városligeti Színház?
Na nézd már... a kép jobb alsó sarkában, az a 3:40-től 5 másodpercig látható, kis szürke folt lenne az "újabb szín, amivel gazdagodik a Városliget palettája"?
Ne már... ha erről méltánytalanságról Valaki értesül, hááát én nem szeretnék a Városliget Zrt. helyében lenni. Gondolom, te sem, kedves Lizsé...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?