Blogolj!

Orbánt lámpavasra akasztanák a Ligetvédők

Hazugságok hálójában 

Vasárnapról hétfőre virradóan a Közlekedési Múzeumot lebontó, majd felújító cég elkezdte körbekordonozni az épületet. Azonban tanulva a Hungexpo épületeknél tapasztalt hippi rohamokból, előrelátóan megbíztak egy örző-védő céget is, hogy ne tudják megakadályozni ligetvédő barátaink a bontási terület elkerítését. Ebből lett a nagy hiszti. 

Hogy miért volt erre szükség? Azért, mert ha egy mozdony kölcsönhatásba kerül az emberi testtel – legyen az ligetvédő, vagy csak egy arra bicikliző -, bizony az egyik meg fog sérülni. Biztosan lehetséges, de eddig még nem dokumentáltak olyan esetet, hogy ne a vonat nyerne. Szóval itt irgalmatlan gépeket fognak kiemelni az épület gyomrából, amihez még a tetőszerkezetet is ki kell nyitni, tehát a legutolsó dolog, ami hiányzik ilyenkor, hogy egy raszta hajú emberke ott parádézzon, aztán kivasalják. Nyilván ezt csak az nem érti, aki nem akarja megérteni, de még ha a ligetvédőkről is van szó, első a biztonság. 

Óriási szenzációnak élte meg mind a sajtó, mind a tiltakozó had, hogy kigyúrt kopaszokkal védték a kordonépítést. Hát, sajnos sem kerekesszatyorral közlekedő nagymamákkal, sem szilikonmellű topmodellekkel nem lehet hasonló tevékenységet végezni hatékonyan (bár ez utóbbi lehet aktivistát csinálna belőlem is). Persze ment a választási irodázás, de attól még, hogy valaki erős és kihullott a haja, még nem biztos, hogy Nyakó István nemezise. 

A kordon mindenesetre a biztonságiak segítségével felépült, amit 20-30 ligetvédő megpróbált áttörni, de nem jártak sikerrel, viszont egy kis garázdaságot sikerült megvalósítaniuk. A kudarc eléggé frusztrálttá tette őket, így egyre elkeseredettebb módszerekhez folyamodtak, mondhatni kimutatták a foguk fehérjét. Teherautók elé feküdtek, kirángatták a dolgozni igyekvő bobcat munkagép sofőrjét és elvették a slusszkulcsát, mindeközben ordibáltak vele, börtönnel fenyegették meg és 

emellett Orbán lámpavasra akasztását is sürgették. 

Egy másik tagjuk a Facebookról kikerült kép tanúsága szerint pedig azon kesergett, hogy milyen kár, hogy már nem hord magánál rugós kést, mert jól megszúrkálta volna a kopaszokat. Ugye milyen szimpatikus? De ha kell, egy kis hazugágért se mennek a szomszédba. Szintén tegnapi hír, hogy eltörték a rendőrök egy ligetvédő vállát, amikor lekapcsolták és előállították a Városliget Zrt. épületénél graffitizés közben. Persze mindenki hősi halottként tekintett a firkálóra, de később kiderült, hogy makk egészséges a hölgy, amit maga is bevallott. Csak ugye azt ilyenkor már mindenki elfelejti, hogy mégis csak rongált és nem mellesleg gusztustalanul hazudott, lejáratva az egyébként szabályosan intézkedő rendőröket. Szintén csúsztatás volt, hogy a már említett bobcattel átmentek egy tiltakozó lábán, akiről később ugyancsak kiderült, hogy kutya baja, csak akkora lendülettel rázta az öklét, hogy elesett. 

Tényleg ördögtől való?

Hát így állunk, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindezt Budapest egyik legnépszerűbb múzeumának felújítása ellen teszik. De hogy kik is ezek a sötét, zöld figurák valójában? Hamarosan induló vicces portrésorozatunk lerántja róluk a leplet.

Címkék: Hír
4
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/28250/pics/14671042224302585_800x600.png
Hír
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Kvlt válasza: Laszlo bejegyzésére 2016-06-29 10:19:13
A felsoroltak többsége EU pénzből épült te szerencsétlen! Azt is loptátok, mint a cukrot, szerencsére nem nagyon küldenek NEKTEK már több pénzt és ezért a főnöködet az oligarcha haverjai élve fogják felzabálni!
Válaszolok
Laszlo válasza: Kvlt bejegyzésére 2016-06-28 17:46:56
Lesz új liget, ha beleőrültök is, balfaszkáim. Mint ahogy lett új Kossuth tér, Várkertbazár, Széll Kálmán tér, fonódóvillamos, Hunyadi tér, új buszok, trolik mindenfelé. És folytathatnám. Vége a Demszky-komcsi korszaknak, amikor szétloptátok és eladósítottátok a fővárost. Nyugodtan húzzátok fel magatokat a liget elrohadt fáira, legalább nem kell kivágni.
Válaszolok
Laszlo 2016-06-28 17:46:14
Lesz új liget, ha beleőrültök is, balfaszkáim. Mint ahogy lett új Kossuth tér, Várkertbazár, Széll Kálmán tér, fonódóvillamos, Hunyadi tér, új buszok, trolik mindenfelé. És folytathatnám. Vége a Demszky-komcsi korszaknak, amikor szétloptátok és eladósítottátok a fővárost. Nyugodtan húzzátok fel magatokat a liget elrohadt fáira, legalább nem kell kivágni.
Válaszolok
Kvlt 2016-06-28 15:01:48
Mennyi pénzt kaptál ezért a cikkért, vagy ez önszorgalomból megy?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?