Blogolj!

A raszták kussolnak, azaz MSZP-s kerületben nyugodtan irthatják a fákat

Tombol a politikai uborkaszezon, elfogytak az érdekes témák, az olimpiáig csak ki kell húzni valahogy. Ebbe a posványba próbálnak a csak mikroszkóppal észrevehető nanopártok, mint a PM és az LMP hullámokat verni úgy, hogy Városliget megújításába belemélyesztik sárga, életlen fogaikat. 

Ennek volt remek tanúbizonysága a tegnapi LMP szervezésű fáklyásmenet, aminek rövid távú célja a Liget Projekt leállítása volt, ambiciózusabb hosszú távú terve pedig a kormány megbuktatása. Nem lennék most sem a Városliget Zrt., sem Orbán Viktor helyében. 

Államférfiak

Minden tiszteletem a szervezőké, de céljaik eléréséhez 3-400 lelkes embernél és fizetett aktivistánál picivel azért többet kellene megmozgatniuk (vagy ennyi az össz bázisuk?) főleg, ha - állításuk szerint - a budapestiek 80 százaléka ellenzi a Városliget megújítását (amiről, persze, kiderült, hogy 70 százalék támogatja azt a fránya Projektet, ha nem félrevezető kérdéseket tesznek fel nekik...). 

Jól jelzi az érdektelenséget, hogy Szabó Tímea, aki rendkívüli parlamenti ülést hivatott össze a Városligeti törvény visszavonásáért, maga sem jelent meg vitán, de a szóban diplomás Kunhalmi Ágnestől is csak egy papírról felolvasott, enervált – cserébe annál artikulátlanabb – tiltakozásra futotta. Párttársaik nagy része pedig a hűs nyaralókból követték az eseményeket, nem csoda, ha a Fidesz nem legitimálta jelenlétével a bolhacirkuszt. 

Fa holokauszt Újlipótvárosban

Egyébként is, ha annyira aggódnának a környezetért, nem kellett volna messzire vonulniuk, hogy megakadályozzák Tóth József, MSZP-s kirakat polgármester ámokfutását, aki 60 darab felnőtt fát mészárolt le pillanatok alatt Újlipótvárosban. Hogy is van ez? Ja értem. A baloldali fűrész szebben szól, mint a jobboldali a tájépítész. A Városliget köszöni szépen, nem kér ebből a védelemből.

Címkék: Hír
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/28817/pics/14691114058028486_800x600.jpg
Hír
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?