Blogolj!

Belezavarodtak az azbesztes hazugságaikba a Ligetvédők

Szar ügyekkel nem foglalkozunk – mondta mindig igen bölcsen drága nagyapám, és valószínűleg ennek is köszönhette irigylésreméltó életkorát. Sajnos már nem élt, mire én is abba a hajlott korba kerültem, hogy megértsem mennyire is igaza volt. Kár az embernek a világ minden moslékságát a lelkére vennie és kardiovaszkuláris problémákkal idő előtt távozni az élők sorából. Ebből az intelméből kiindulva próbáltam meg ignorálni a ligetvédők agymenéseinek bemutatását is, hiszen az egyre csak fogyatkozó táboruknak teljesen felesleges bármekkora felületet is biztosítani, de kénytelen vagyok ideiglenesen felfüggeszteni a fogadalmam. 

Ugyanis legutóbbi akciójuk akkora kapufás öngól lett, hogy ennek láttán még Nyakó István is visszaadta sorszámát a Választási Irodában. 

De mit csináltak ezek a haramiák? Ugye hetek óta rohangálnak három darab eternit cső fényképével a ballib média szentélyeibe, ami szerintük bizonyítja, hogy a Városligetben elbaltázták a Petőfi Csarnok bontását, ami miatt most a terület halálos mennyiségű, a levegőben repkedő azbeszttel van beszennyezve. Az egy pillanatig sem zavarja őket, hogy számtalanszor elmondták a valódi szakértők, levegőtisztasági mérésékkel alátámasztva, hogy ezek a csövek teljesen veszélytelenek jelen formájukban, ők csak azért is megpróbálnak pánikot és félelmet kelteni. A bontási terület bejáratához belépni tilos táblákat szereltek fel, és a területet határoló kerítésre pedig azbesztveszélyt hirdető ábrákat helyeztek ki. 

Egy hónapja még maszkkal és védőruhával ijesztegettek, hogy minél riasztóbbak legyenek

Persze a látszatra már elfelejtettek figyelni, hiszen az általuk súlyosan veszélyesnek kikiáltott azbesztcement csövektől öt méterre, a kerítés túloldalán táborozgatnak azóta is. A gyerekeikkel együtt. Na most vagy maga Szabó Rebeka adományozta nekik isteni ajándékként az azbeszttel szembeni immunitást, vagy ez is csak egy újabb blöff volt, hogy lejárassanak egy kormányzati beruházást. Nyilván ez utóbbiról van szó. Már ugye ez is kimeríti a méretes öntökönrugás fogalmát, de végül akkorát akartak fingani, hogy be is szartak, saját maguk szivatását csak ezután járatták a csúcsra. 

A hétvégén ugyanis össznépileg kivonultak az általuk azbeszttel súlyosan szennyezettnek hirdetett területre és elkezdtek ott fákat ültetni. Legalább a saját hazugságaikban lenne némi következetesség, ugye? 

Itt viszont már a látszatra sem adnak, Ligetvédő gyerek a „városligeti halálzónában”

Az egyik félcédulás azért még próbál szerepben maradni :)

Ebből is látszik, hogy itt már egyáltalán nem Ligetről van szó, vagy az azzal kapcsolatos párbeszédről, hanem egy maroknyi csoport egyre szánalmasabb vergődéséről, akik fejükbe vették, hogy bármi áron kormányt buktatnak. 

Neked volt igazad papó, megint hülye voltam, szar ügyekkel tényleg nem szabad foglalkozni. Ti se foglalkozzatok velük.

1
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/43516/pics/15078118066119543_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Miklós 2017-10-12 21:22:28
Haha.
Úgy látom, Lizsé, ti már megint elhasaltatok:

2017/10/09
"A LIGETVÉDŐK KÖZLEMÉNYE

Az Ingatlanfejlesztő Zrt. hamis állításaitól megtévesztve pár lelkes állampolgár tegnap – a Ligetvédőkkel nem egyeztetve – fákat ültetett az azbeszttel szennyezett talajba a volt Petőfi Csarnok területén.

(figyeltek, LIzsé?)
Az egészség védelme érdekében hatósági intézkedést kértünk.
(tehát a Ligetvédők nemcsak NEM ÜLTETTEK, de még ŐK hívták ki a hatóságot.)

Az ad hoc minitüntetés hamar véget ért.

Sajnáljuk, hogy az Ingatlanfejlesztő megvezeti az embereket és – annak ellenére, hogy a veszélyről szakértői vélemény van a kezükben – nem intézkedik a szakszerűtlen bontás miatt a helyszínen lévő egészségkárosító anyag mielőbbi eltávolításáról. Felmerülhet a felelőssége Sághi Attila műszaki vezetőnek, akiknek a feladata lett volna, hogy a szakszerűtlen bontást megakadályozza, Majoros Róbert biztonsági igazgatóé, akinek feladata lenne, hogy a területen lévő veszélyre felhívja a figyelmet. Utóbbit így a Ligetvédőknek kell folyamatosan megtenni. Felelőtlen és megtévesztő rádiónyilatkozataiért felelősség terheli továbbá Gyorgyevics Benedeket, a Városliget Zrt. vezérigazgatóját is.

A Ligetvédők álláspontja a kezdetektől fogva változatlan:
a Ligetet meg kell újítani, de múzeumépületek nélkül. Maradjon a Liget közpark!"
(https://www.facebook.com/ligetvedok/)

Paccccs!
Lizsé, ti csak nem tudtok tanulni a pofáraeséseitekből...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?