Hazugságot terjesztenek, de csúnyán pofára estek a ligetvédők

„A tervek szerint szórakoztató negyed épül a Városliget helyén…” – írja Csák Gergely (Mr. Flynn Rider álnéve), a Ligetvédők egykori, kirúgott szóvivője a szoci B1 blogon. Természetesen nyilvánvaló hazugságról van szó, ami jó esetben említésre méltó sem lenne, azonban most akkora öngólt lőtt a szerző, hogy muszáj erre felhívnunk a figyelmet.

Kedves Gergely! Minden bizonnyal nagyon régen járhattál a Ligetben, hiszen a helyzet az, hogy a Városliget egy részét a maroknyi Ligetvédő barátaid már régen a saját, gusztustalan bulinegyedükké alakították át.

Kíváncsi lennék, mi a véleményed a következő képekről? Tényleg ilyennek kéne maradnia a Városligetnek? Te szívesen vinnéd ki a gyerekeid ebbe a mocsokba? Nem hiszem. És vagyunk ezzel így még páran.

655.nap Ligetvédők #LigetbenLigetvédők Csoportja1-jén is buli van :D

Posted by Antal Nikoletta Henrietta on Monday, January 1, 2018

1
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/46914/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Miklós 2018-01-09 10:37:39
Aki nem elégszik meg a ti ligetvédőket ekéző, szokásos szövegetekkel,
aki nem rest és elolvassa a b1.blogon megjelent írást, majd onnan továbbmegy a Budapesti Városvédő Egyesület honlapjára és még onnan is tovább a Város Lelkiismerete Csoport levelére,
na, csak az értheti meg, hogy miről van szó.
Nagyon nem arról, amit ti, kedves Lizsé itt gyűlölködve előadtok.

Ami pedig a Ligetvédőket illeti: igen ez a "szedett-vedett" társaság az, ami képes akadályozni a városligeti parkot nyilvánvalóan károsító új beépítéseket. A médiát ugyanis nemigen érdeklik Liget projekttel szembeni, részletesen kifejtett és megalapozott szakmai vélemények. A médiának a szakmai ellenvélemények nem érdekesek (meg nektek sem, ugye, Lizsé?), annál inkább érdekesek az olyan események, amikor például egy tiltakozó felmászik a kéményre, vagy más tiltakozók munkagépekhez láncolják magukat és ezzel akadályozzák a Liget projekt keresztülverését a gyakorlatban. A nagyközönség pedig sajnos, csak az ilyen ligeti akciózásokról szóló hírek kapcsán értesülhet (persze, csak felszínesen) arról, hogy ez a Baán-féle projekt valójában nem a Városliget megújításáról szól.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?