Blogolj!

Elképesztő indokkal támadja a Játszótér építését a hvg.hu

A Városligetben most kezdik el építeni Budapest egyik legnagyobb, és egészen biztosan a legkorszerűbb játszóterét, amit eddig tudni lehet róla, az alapján tényleg a nem létező párját fogja ritkítani. Sok család lakik a környéken, akiknek úgy kell ez, mint egy falat kenyér, főleg, hogy tényleg igazi kuriózumok lesznek benne. Korosztályok szerint beosztott játszórészek, a fogyatékkal élő és az egészséges gyermekek közös játékát biztosító játékelemek, normális mosdók, szoptatóhelyek és még sorolhatnánk. Szóval minden megtalálható lesz benne, amit a ballib sajtó és a mindenért fanyalgó körúti értelmiség előszeretettel hív „európainak”, ha az általuk irigyelt és példaként piedesztálra emelt német- és franciaajkú országokba ellátogatunk, maximum akkor találhatunk kis eséllyel hasonlóan jól felszerelt és magas minőségű gyermekparadicsomokat.

Ilyen lesz, feltéve, ha a HVG is jóváhagyja

Akkor, mi lehet ezzel a baj? - Kérdezhetné az egyszeri olvasó. Végre mászunk felfelé a normalitás létráján és öles léptekkel haladunk a kánaán felé… na persze. Nem is tévedhetnénk nagyobbat!

A fanyalgást az index – mint arról megemlékeztünk korábban - kezdte, a Heti Választól kikukázott Zsuppán András jegyezte cikk elképesztő dőreségekkel hozakodott elő, még egyszer mondjuk, egy játszótér(!) építése ellen. Szerintük túl nagy lesz (akinek van gyereke, az tudja, hogy nem lehet elég nagy), és mekkora alattomos szemétség már, hogy gyerekekkel reklámozzák(!!). Ennyiben ki is merültek az „észérvek”.

De nem ők az egyetlen hülyék, most a mindig elfogulatlan és tárgyilagos hvg.hu szállt ringbe. Ki nem találnák, hogy nekik mi a bajuk. Kapaszkodjanak:

FEKETE SZÍNŰ KERÍTÉSSEL HATÁROLTÁK EL A MUNKATERÜLETET!

Igen, jól olvasták. Rafinált logikával juthattak el ide, nyilván valami sunnyogásról lehet szó, hiszen a fekete szín az álmoskönyvek szerint is a lehető legrosszabbat jelenti, és hát ugye elkeríteni egy építkezést? Na, azt már nem, ezzel nem szúrják ki az újságíró szemét. Az nyilván nem szempont, hogy egy gyerek, vagy kutya beszaladhat oda, elcsapja egy markoló, neki csak ne kerítgessenek. Biztos valami gazemberkedésen törik a fejüket, és nemzethalál következik most, de minimum titokban felhúznak ott egy BMW gyárat. Szerencsére a mindig tárgyilagos, józan és elfogulatlan újságíró megmenti a családokat egy játszótér építésétől.

Ilyen mentális állapotban tart hát a ballib média, már egy játszótér építésének sem lehet örülni. Csak titokban, majd amikor az újságíró gyereke kéri, hogy vigye oda. Hogy mindezt miért csinálják? Mert a „Zorbán építi”. Őszintén, ki nem szarja le a fekete színű kerítéssel együtt, ha egyszer a gyerekek szeretni fogják?

1
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/69109/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-19 16:28:41
A dinnyepárt (kívül zöld, belül vörös), az LMP csőagyú provokátorai mostanában leszálltak a LIGET PROJEKT napi ekézéséről, most ez a hazugsággyáros, senki által nem olvasott, színvonaltalan HVG. nevezetű szennylap, az idióta "újságíróival" újrakezdte a nótát ?!
Minden bizonnyal nem véletlenül hangzott el már évszázadokkal ezelőtt a Beethovennek tulajdonított mondat, az örök igazság, ami tökéletesen ráillik ezekre a liberrált őrültekre:
" A hülyeség ellen az Istenek is hasztalan küzdenek !!!! "
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?