Blogolj!

Leesik az állad az új Liget Projektes épület kinézetétől

Gyakori érv a Liget projekt ellenzők táborában, hogy szemfényvesztő látványtervekkel próbálják manipulálni az egyszeri választópolgárokat, sokszor példaként felhozva a Duna Aréna sajnálatos evolúcióját (olaj a tűzre, hogy a tervezője ugye szintén részt vesz a városligeti fejlesztésekben, ő felel a Néprajzi Múzeumért). Sőt, a nemzet szebb napokat is megélt építésze, Zoboki Gábor egyenesen épületblöfföknek titulálta egy interjúban a ligeti terveket.

Ahogy arról mi is hírt adtunk korábban, elkészült ugye az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ, tehát adja magát a dolog, vessük össze a látványtervekkel, hogy valóban parasztvakításról, blöffről volt szó, igaza van a tamáskodóknak, vagy állták a szavukat a felelősök. Íme:

El tudod dönteni kedves olvasó, hogy melyik a látvány és melyik a valóság?

Első ránézésére nekem nem sikerült. Azt hiszem ezzel a sivalkodó kollektíva kapott egy kijózanító jobbegyenest, bizonyosan eggyel kevesebb ellenérv maradt az amúgy sem gazdag készletükben.

Képek: MTI, ligetbudapest

1
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/74086/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-10 01:47:44
Jaj !!!!
Megint egy jó hír a LIGET projektről, természetesn megint szívrepesve várjuk a dinnyepárt (gyengébben kedvéért a kívül zöld, belül vörös LMP) felbérelt zugfirkászainak a fanyalgásait, valamint a "magasröptű" kritikáit.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?