Blogolj!

Megdöbbentő! A szocik rájöttek, mitől lehetne jobb hely Budapest

Szabó Tímea, Burány Sándor és Kocsis-Cake Olivio féle elit alakulat javaslatcsomagot nyújtott be a Parlamentbe. A cél nemes: "Budapest jobb helyé (sic!) tétele", s az agytröszt szerint a kánaánt csak egyféleképpen lehet elérni, le kell állítani a Liget Projektet, és más egyéb más fővárosi, országos fejlesztéseket.

Aláveti magát a gondolkodásnak

Munkában az agytröszt

Ízlelgessük picit. A kártevő brigád szerint tehát Budapest jobb hely lenne, ha...

  • ...nem újítanák fel annak első közparkját,
  • ...nem kapna a Néprajzi Múzeum 150 év után végre egy saját épületet, ami ráadásul nemzetközi díjakkal elismert magyar tervek    alapján épül,
  • ...nem állítanák helyre a Közlekedési Múzeum eredeti épületét,
  • ...nem restaurálták volna a Szépmű Román Csarnokát, és nem újították volna fel magát a múzeumot,
  • ...nem bővítenék az Állatkert,
  • ...nem lenne végre autómentes a liget,
  • ...nem épülne BP egyik legnagyobb játszótere a Városligetbe,
  • ...nem épülnének végre kortárs épületek a városba,

és még sorolhatnánk napestig. Persze érthető, ők nyilván jobban érezték magukat az MSZP majálisok és szakszervezeti vurstlik egymást váltó dagonyájában, a meleg sör és a poshadt virsli bűvöletében.

Nekem azért még lenne egy alternatív javaslatom, hogy Budapest mitől lehetne még sokkal jobb hely.

Burány úr béreljen egy tágas mikrobuszt, zsuppolja bele Szabó Timit és Oliviót, az utánfutóra hajtosgassák még rá Horváth Csabát, és nyélgázzal hajtsanak bele a naplementébe. És ne is nagyon jöjjenek vissza.

3
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/75977/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Miklós válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-07-21 15:35:20
Az iszonyú tájékozatlanságodnál csak az elvakultságod nagyobb.
A beírásomban tett állításaimat meg sem próbáltad ellenérvekkel cáfolni.
De nem is tudnád cáfolni,
mert a nevezett javaslattevők valóban nem "szocik", közülük csak egy az: Burány, aki a szoci frakcióból ült át, hogy vele kiegészülve frakciója lehessen a Párbeszédnek.
De nem is tudnád cáfolni,
mert idézetekkel bizonyítottam, hogy a Lizsé cikkírójának/cikkíróinak is bűnrossz a helyesírása.
De nem is tudnád cáfolni,
mert a javaslatcsomagról szóló linkkel bizonyítottam, hogy Lizsé hazudik, ugyanis a "le kell állítani a Liget projektet" nincs a javaslat szövegében.

Mivel ezeket cáfolni nem tudod, sokadszorra próbálod rámfogni, hogy LMP-s lennék, csupán azon az alapon, hogy (legfőképpen a beépítések miatt) bírálom a Liget projektet. Ez is az iszonyú tájékozatlanságodat és elvakultságodat mutatja, hiszen a Liget projektet több más párt is ellenzi, köztük a Lizsé által gyakran ekézett Karácsony mögött álló MSZP és a Párbeszéd is. Ráadásul, ezen pártoknál fontosabbak a Liget projektet ellenző szakmai szervezetek és persze, az érintett lakosság tájékozott része. Tehát abból, hogy valaki bírálja Liget neked oly kedves szétbarmolását, abból egyáltalán nem lehet következtetni az illető LMP-s voltára.

HAZUG az az állításod, hogy az ellenzői azért ellenzik a Liget projektet, "mert nem ők találták ki." A szakmai szervezetek park beépítései miatt ellenzik a projektet (Lásd pl. a MUT elnökségének állásfoglalását 2013-ban.)
Az is "teljes biztonsággal" HAZUG állítás részedről, hogy az ellenzőknek "száz évre visszamenőleg nem volt, ma sincs, és teljes biztonsággal mondható, hogy nem is lesz épkézláb, megvalósítható ötletük". HAZUG az állításod, mert pl. már 2014 elején megvolt a "Liget Budapest+" alternatív javaslat, és ezután is több javaslatot készítettek (lásd pl. a MUT által az MTA székházában rendezett konferencia előadásait és az állásfoglalást 2015-ben). Az pedig gyűlölet sugallta, méteres hülyeség részedről, hogy "nem is lesz épkézláb, megvalósítható ötletük".

Hiába próbálod rámfogni, semmivel sem tudod bizonyítani azt sem, hogy én részt vettem volna bármilyen ligeti rongálásban és akciózásban. Nem vettem részt ilyenekben.
Szerintem, aki bizonyítottan kárt okozott, az feleljen érte.
De ne legyen kivétel!
Feleljenek a projekt erőltetői is, akik sokmilliós károkat okoztak a projekthez kapcsolódó hülye ötleteléseikkel, akik teljesen felesleges kiadásokat okoztak: pályázatokat írtak ki, győztes tervezőket hirdettek ki és fizettek ki, olyan épületekre, amiket később kidobtak a projektből. Feleljenek azok is, akik olyan épület tervezésére adtak megbízást, amit később lényegesen módosítottak, majd végül egészen más helyszínen akarnak megvalósítani.
Ezek a felesleges kiadások jóval felülmúlják azt a kárösszeget, amelyet a ligetvédőkre lőcsölnének az akciózásaik miatt.

Mivel itt rendszeresen a fejedre olvasom az ostobaságaidat és az elvakultságodat, tulajdonképpen érthető is az acsarkodásod. De bármennyire nem akarod, az említetteket ezután is az orrod alá fogom dörgölni (meg azok orra alá, akiknek a nevében te itt többesben nyilatkozol).
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-17 12:21:01
Na, hosszú hallgatás után megszólalt végre a már mérhetetlen támogatottságú LMP (gyengébbek kedvéért a dinnyepárt: kívül zöld, belül vérvörös) felkent bértollnoka.
Csak mellesleg mondom, - nem tudom ki tudja - hogyha a zöld és a vörös festéket nagyjából fele-fele arányban összekeverjük, akkor pont olyan színt kapunk, mint a liberálbolsevikok lelke >>>>>> feketét !!!!
Úgy vártuk már az érdemi hozzászólást, de tényleg !!!!
Az aberrált liberáltak szemében ugyanis az első perctől kezdve szálka (gerenda) volt a LIGET projekt, egyszerűen azért, mert nem ők találták ki. Nem ők találták ki, mert száz évre visszamenőleg nem volt, ma sincs, és teljes biztonsággal mondható, hogy nem is lesz épkézláb, megvalósítható ötletük.
Éppen ezért az agymenésnek azt az egyszerű fajtáját alkalmazzák, mely szerint a partvonalon kívülről ugatják be a marhaságaikat.
Hazudsz miklós, mint mindig !!!!
Jut eszembe: te és a zakkant társaid mikor fogják megtéríteni mindazt a kárt, és a további súlyos, járulékos költségeket, amit a LIGET projekt kapcsán a sorozatos rongálással, meg a hőbörgéssel okoztatok ?!
Sokadszorra mondom:
A kutya ugat, a karaván - szerencsére - halad !!!!!!!
Ha ezek után volna még valami felesleges mondandód, akkor otthon ordítsd bele a kályhacsőbe (bangóné szerint: kájhacsőbe), csak bennünket, meg a liget felújítását hagyd (hagyjátok) már végre békén !!!!!!!!
Nem a te eszednek való ez a rekonstrukciós folyamat, úgyhogy >>>>>>> SÖPRÉS !!!!!
Válaszolok
Miklós 2019-07-15 15:58:42
"SZOCIK"
A javaslatcsomagot benyújtók között csak egy szoci van: Burány.

HELYESÍRÁS
A javaslatcsomagról a Népszava
https://nepszava.hu/3042866_a-budapest-projekt-amire-lenne-penz
cikke ír, de az nem tudható, hogy ezt a "helyé"-t csak a Népszava követte el,
vagy a javaslat benyújtói is.
Miközben ezt a helyesírási hibát jogosan olvassátok az elkövető(k) fejére,
magatok is hadilábon álltok a helyesírással.
Például ezekkel égetitek magatokat:
"Kocsis-Cake Olivio féle elit alakulat javaslatcsomagot nyújtott be a Parlamentbe",
"nem bővítenék az Állatkert".

HAZUGSÁG
Hazudtok Lizsé, mert az állításotokkal ellentétben a javaslatcsomagban nem az van,
hogy "le kell állítani a Liget projektet", hanem az, hogy 4 milliárd forintot vegyenek el
abból a 24 milliádból, amit a 2020-as költségvetésben a Liget projektre szánnak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?