Nincs telitalálatos a hatos lottón
A 34. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3, 14, 16, 22, 38, 44. 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 65 darab, nyereményük egyenként 224.895 forint; 4 találatos szelvény 2.144 darab, nyereményük egyenként 6.820 forint; 3 találatos szelvény 33.916 darab, nyereményük egyenként 1.675 forint.
Blogolj!

Madártávlatból is lélegzetelállító a liget

Nem rég beszámoltunk róla, hogy turbó fokozatba kapcsol a Liget Projekt és a májusban átadott Országos Múzeumi Raktározási és Restaurálási Központ után ősszel újabb munkákkal készülnek el. Az Olof Palme ház és az óriási játszótér nyitását őszre ígérik, de más helyszínek is jól állnak. Hogy mennyire nem beszéltek félre, bizonyítja a legújabb videó is, ami egyesével mutatja a be az építkezéseket.

Újra Budapest egyik legszebb épülete lett

Az egy dolog, amikor az ember csak olvassa, hogy ennél most nincs nagyobb kultúrális beruházás Európában, de amikor képeken is látja, tényleg érezni, hogy nem csak a parkettát csiszolják fel és elszórnak néhány fűmagot.

Itt tényleg valami hatalmas dolog van készülőben.

Egészen elképesztő, hogy milyen szépen restaurálták az Olof Palme házat. Korábban legalább olyan fájdalmas volt látni az épület lepusztulását, mint a Várkert bazárét hosszú évtizedeken át. Szétrohadt vakolat, lepattogó Zsolnay kerámiák és megbocsáthatatlan közöny a városvezetéstől. Erre láss csodát, levedlettük magunkról a Demszky érát, ma már senki nem használ Nokia telefont, és Budapest máris visszakapta két legszebb épületét.

A felvételek szerint a Néprajzi Múzeum és a Zene Háza is gomba mód növekszik, végre-végre kortárs épületek is épülnek, ráadásul a legkiválóbb tervezőktől. KariGeri most nem csak a hőségriadó miatt forrtyoghat.

Íme a videó:

Forrás: Liget projekt youtbe csatorna

https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/82364/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?