Blogolj!

Játszótéri (sic!) betöréssel provokálnak az úgynevezett ’ligetvédők’

Akik miatt kérdésessé válhat Európa legnagyobb kulturális fejlesztésének jövője

Az elmúlt hetekben a Liget projekt leállításának delíriumos vágyálma tartja lázban a ballib oldalt, de vajon kik is azok, akik a politikai passzátszelet fújják a témában? Akik miatt a Városliget megújítása szimbolikus politikai üggyé vált? Akik miatt liberális emberek képesek múzeumok építése és soha nem látott kulturális fejlesztések ellen akár a végsőkig tűntetni? 

Hát íme, érdemes megnézni ezt a videót, ha kellően erős az idegrendszer.

Akit a videón láthatunk többek között az az ismert ligetvédő, Székely Balázs, aki feltehetőleg a lányával (ki az az elmebeteg, aki a lányával megy bűnözni?!) és még néhány félnótással éjjel betört a sötétedésre szabályszerűen bezárt városligeti nagyjátszótérre, hogy kiprovokálja és videóra vegye, ahogy kiteszik őket a biztonsági őrök. Tökéletesen tudja, hogy a gyerekek biztonsága miatt kell éjszakára bezárni a játszót, mégis adja a hülyét és megpróbál valami zsarnok karhatalmista kontra kisember-áldozat helyzetet előteremteni, de szerintem még legvérmesebb Liget projekt gyűlölők is csak kényelmetlenül, erős másodlagos szégyenérzettel fészkelődnek a székükben. Arról nem beszélve, hogy a Liget megújítása ellen valószínűleg apatejjel beoltott fiatalkorúból(?) még így is felszakad a normalitás hangja, és tetszését még a feltehető otthoni feddés ellenére sem tudja véka alá rejteni.

  

Ez a mindenben a rosszat kereső, szándékos provokátor és maximum tucatnyi, hasonszőrű ’békés civil’ fémjelzik tehát azt a bázist, akik miatt el kell marni Budapesttől az utóbbi évszázad egyik legnagyobb kulturális beruházását? Vajon mennyire lehet adni ezeknek az embereknek a véleményére, vajon valóban ők kell, hogy meghatározzák, mi legyen a Ligetben és Budapesten?

Vajon mi kell ahhoz, hogy ne néhány betörő kedvére tegyen az új Főpolgár, hanem például azt a több tízezer normális embert lássa, akik a nyitás óta, rendesen használták és bizony imádták a játszóteret.

Tényleg annyira rossz ez?!

Sajnos a kérdés költői. Azonban, ha te is kényelmetlenül fészkelődtél a székedben, írd alá ezt a petíciót a Liget felújításának folytatásáért. Nyilván pusztába kiáltott szavak, de legalább lássa Karácsony, nem csak a Székelyhez hasonló provokátoroknak „fontos” a liget ügye.

2
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/85432/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Csaba 2020-01-10 10:45:57
jól nyakon kell b@szni,aztán ráfogni hogy elesett.Idióta provokátorok.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-03 12:01:25
Csak egy kérdés:
Miért is nincs a rendőrségi fogdában ez az állat ?!
(csak azért, mert mást nem érdemel az ilyen "gyökkettő" paraszt)
Régóta mondom, hogy ez a tutyi-mutyi, un. túlzott lojalitás lesz előbb-utóbb a FIDESZ és a szeretett kormányunk veszte !!!!
Ezekkel nem lehet ilyen kesztyűs kézzel bánni !!!! >>>>>> Feljelenteni, kivizsgálni, súlyosan megbüntetni !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?