Blogolj!

Karácsonyi veszély az Állatkertben

Karácsony főpolgármester valószínűleg maga sem gondolhatta komolyan, hogy megválasztják. Erre abból következtethetünk, hogy a híveinek papíron jól csengő ígéreteiből folyamatosan visszakozni kényszerül, mert amikor meg kéne azokat valósítani, mindig kiderül, mekkora baromságokat talált ki.

Hiába hirdetett stadion stop-ot kampányában, mára ott tartunk, hogy mindegyik megépül (atlétikai stadion, Bozsik stadion, kézilabda csarnok), s úgy tűnik a budapestieknek azt a szégyenérzetet sem kell kipróbálniuk, milyen a világ egyik legrangosabb sporteseményének rendezési jogát visszaadni.

Most itt lenne a lehetőség, hogy egy újabb ígéretét próbálja meg beváltani, hiszen a Fővárosi Önkormányzat - tehát a saját - beruházásában zajlik a ligetvédők által legkárosabbnak mondott állatkerti bővítés, az úgynevezett Pannon Park - Biodóm a Városliget szélén, a régi vidámpark területén. Karácsonynak egy tollvonásába kerülne leállítani az egészet, pláne, hogy a félig kész épület befejezéséhez még egy laza 20 milliárd forint kellene a farzsebéből előrántani, hiszen a kormány aligha fogja ezt a pénzt neki odaadni. Ráadásul az általa oly nagy áhítattal szeretett UNESCO-t is aggasztja az sündisznó szerű épület, így akár két legyet is üthetne egy csapásra.

Vajon lesz-e töke leállítani az egész miskulanciát?

A kérdés költői. Persze, hogy nem lesz. A jó Karácsonyunk inkább kórházak és múzeumok elgáncsolásával akar bevonulni a történelem-könyvekbe.

Forrás: Népszava

1
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/87262/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-11 12:17:26
Ez a "kurcsány-klón" karigeri, ha így halad az általa - illetve a tömegbelövető, aljas hazudozó által - kijelölt úton, akkor nem a történelemkönyvekbe, hanem a diliházba fog előbb-utóbb bevonulni. Ahová való is !!!
Azért krokodilkönnyeket nem fogunk érte hullatni !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?