Blogolj!

Így csúsztat a Liget Projektről a 444

A 444 ismét ordas hazugsággal kábítja rajongótáborát, ugyanis "előtte-utána" műholdfelvételekkel bizonygatja, hogy a liget projekt nyomán micsoda pusztítás történt a Városligetben, és milyen elképesztő módon csökken ott a zöldfelület.

Természetesen a már tőlük jól megszokott csúsztatásról van szó, hiszen homályos, agyontömörített műholdképeket lobogtatnak, amik ráadásul nem az elkészült állapotokat mutatják (ez kb. olyan, mintha a derék mesteremberünket lecsesznénk a lakásfelújításunk közepén, hogy mekkora szart lett, amit csinált, nem ebben állapodtunk meg). A gyurcsányi úton haladva tehát, finoman szólva az igazság nem minden részletét bontották ki.

Mi viszont kibontjuk, íme a "tönkretétel":

OLOF PALME/MILLENNIUM HÁZ ELŐTTE:

OLOF PALME/MILLENNIUM HÁZ UTÁNA:

NAGYJÁTSZÓTÉR ELŐTTE:

NAGYJÁTSZÓTÉR UTÁNA:

KUTYÁS ÉLMÉNYPARK ELŐTTE:

KUTYÁS ÉLMÉNYPARK UTÁNA:

SPORTPÁLYÁK ELŐTTE:

SPORTPÁLYÁK UTÁNA:

VAKOK KERTJE ELŐTTE:

VAKOK KERTJE UTÁNA:

"Kell még valamit mondanom Ildikó?"

4
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/89038/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Miklós válasza: Ernest bejegyzésére 2020-01-21 16:10:33
Rosszul látsz, és összekeversz a te barátoddal, az agyhalott libtard-bolsival. (Madarat tolláról, embert barátjáról, ugye.)

Azt még a magadfajta eszetlen nyaloncok is tudhatnák, hogy (ahogy te írttad) "az "u.n. Ligetprojekt" biztosan nem úgy lesz "befejezve", ahogy Baánék eltervezték. Már eddig is leginkább a nagyember ötletelgetései szerint változtatgatták az épületeit és azok helyét.
A fák pedig, amiket mostanában telepítenek, majd csak 30-50-100 év múlva (ha megérik egyáltalán) lesznek akkorák és érnek majd annyit, mint a ligeti építkezések miatt pusztulásra ítélt fák.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Miklós bejegyzésére 2020-01-18 15:03:01
• Ez a hozzászólásod éppen úgy hiányzott nekünk, mint zserbóból a majonéz.
Okoskatörp !!!!
Ez nagyon gyenge volt, de megértem, mert egyszerűen nem tudjátok elviselni, hogy nem az általad (is) ajnározott, tökéletesen tehetségtelen, ötlettelen, előző kormányok találták ki a LIGET felújítását, hanem jött egy másik kormány, akinek a támogatásával egy hozzáértő (MONDOM: HOZZÁÉRTŐ) stáb, amely nemcsak pofázott, hanem szisztematikus munkával kidolgozta a terveket, és el is kezdte végrehajtani a munkálatokat.
Ugyanezt ezerszer eljátszottátok már a Budai Várban történt rekonstrukciós munkálatokkal kapcsolatban, természetesen ott is teljesen eredménytelenül.
Azt is megértem, hogy a cikkhez mellékelt "igen beszédes", a kontrasztokat tökéletesen bemutató fényképekhez egy szavad nem volt, magyarul nem a cikkhez fűzted a baromságaidat, hanem ismét - a tőled megszokott, - aljas, mocskos, lealázni szándékozó kommunikációt folytattad, aminek a lényeghez persze semmi köze !!!!
Ami a nyaloncokat, - úgy tűnik neked ez a szó-kreálmány nagyon tetszik, és lehet, hogy gyakorlatból szerezted az ismereteket - meg a turhákat illeti: >>>>> bár már látnám a pofikádon !!!
• Senkit sem utálnak jobban, mint azt, aki igazat szól. (Platón bölcselete)
Aztán még valami, csakhogy tisztában legyél (legyetek) vele, hogy mit is műveltek Budapesten:
• " Szerettük, becéztük ezt a várost, amely az elmúlt időszakban a nemzet megrontója lett. Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit, és vörös rongyokba öltözött. "
Ez egy részlet Horthy Miklós 1919. november 16-án, a Gellért szálló előtt elmondott beszédéből, ami - sajnos - a te és a hozzád hasonló gyíkoknak köszönhetően száz év távlatában most aktuálisabb, mint valaha volt !!!!
Tudom neked, meg a többi liverálbolseviknak Horthy is közellenség, ám rá ugyanúgy vonatkozik a Platón mondása, mert hiszen ő is csak igazat mondott.
Válaszolok
Ernest válasza: Miklós bejegyzésére 2020-01-18 12:34:58
Agyhalott libtard-bolsi barátom! Az u.n. Ligetprojekt még nincs befejezve! Mit tudod te a gyenge elméddel, hogy mi lesz a vége, és hogy mennyi fa telepítése történne, történik még meg!
Válaszolok
Miklós 2020-01-17 15:14:31
Az olvasóitok, Lizsé, nem sokan lehetnek. (Keveseket vonzhat, hogy a cikkeitek köpködéseire a "Hát így van ez" nevű nyaloncotok rendszeresen hozzáteszi a maga turháját.)
De azért bármilyen kevesen is vannak az olvasóitok, az lett volna a helyes eljárás a részetekről, hogy linket adtok arra a cikkre, amit fikáztok. Nem tettétek.
Na, akkor álljon itt:
https://444.hu/2020/01/17/google-earth-fotokon-lathato-hogyan-alakul-at-a-varosliget
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?