Blogolj!

Tilalmat vezetnek be Karácsonyék a Városligetben - minden parkhasználó szívni fog

Elfogadták Karácsonyék a Városligetre vonatkozó változtatási tilalmat, aminek köszönhetően jövőben se játszóteret, se sportpályát nem lehet építeni, de még egy padot sem lehet kicserélni. Mit akar ezzel elérni a karizmatikus főpolgármester?

Ráadásul ezzel a pont azt éri el a Karácsony - ahogy arra többen rá is világított a napirendi vitában -, hogy az általa bőszen támadott új épületek felépítésének továbbra sem lesz jogi akadálya, mert már engedélyezett terveket ez a változtatási tilalom nem korlátozhat, és ugye a kérdéses épületeknek - így az Nemzeti Galériának is - van építési engedélyük, csak a kormány önkorlátozásán múlik az, hogy holnap nem jelennek meg a munkagépek.

Karácsony tilalmával ezt a játszóteret se lehetett volna felépíteni

Ezzel csak azt érte el a főváros, hogy ellehetetleníti az általuk oly szeretett és rendszeresen hiányolt közpark funkciók felújítását, létrehozását. Ráadásul anélkül, hogy erről bárki szakmai, kormányzati érintettel is egyeztetett volna (a ligetvédő haverokon kívül). Biztos egy emberként tapsolnak most a futók, focisták, pingpongozók, biciklisták, családosok.

Gratulálunk, főpolgármester úr!


Írd alá Te is a Liget projekt megmentéséért indított petíciót!


https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/90974/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?