Blogolj!

Vajon mit szív Karácsony kabinetfőnöke?

Karácsony lappangó kabinetfőnökéről nem sokat lehetett tudni, halk szavú, technokrata szakembernek írták le azok, akik már láttok, most viszont a Népszava interjúból kiderült, hogy legalább olyan hülye mint a Karácsony.

Az ókeleti bölcsességek egyik fontos alappillére, hogy nem baj, ha vezető pozícióban nem értesz mindenhez, nem látod át a körülötted lévő tektonikus mozgásokat, a lényeg, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik üzembiztosan megteszik ezt.

Na most. Karácsonyról tudvalevő, hogy nem ért semmihez és nem hogy nem látja át a körülötte lévő politikai folyamatokat mozgásokat, valószínűleg azok létezéséről is csak utólag értesül. Éppen ezért lenne a fővárosiak szempontjából kívánatos, hogy egy éleseszű kabinetfőnök a helyes irányba terelje emberünket, ha az irányt vesztene a fa*zerdőben. Ez lenne Balogh Samu.

De sajnos ő is hülye, lásd az alábbi Népszava interjú kivonatot:

– Korábban azt mondta, hogy Tarlós István főpolgármestersége idején sok jó terv született, csak éppen nem valósult meg egy sem. Karácsony Gergelyt nem fenyegeti ez?

– A szakma sok jó városvíziót alkotott Tarlós Istvánnak: fejleszteni kell a zöldfelületeket, a rozsdazónákra erőforrásként tekinteni és így tovább. Erre mit csináltak? Betonplaccá akarták alakítani a Városligetet…

Kabinetfőnök úrnak vagy fogalmi zavarai vannak, vagy az agyának az optikai képfeldolgozó rendszer sérült meg, de itt vagyunk segíteni neki, hogy legközelebb már felismerjen egy betonplaccot, ha az éppen szembejön.

Ez a betonplacc (főnöke zuglói működése alatt „megújult” Pillangó Parkból):

Ez pedig „amivé alakították” a Városligetet:

Szia Samu!

 

1
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/91376/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Robin Hood
Robin Hood 2020-03-06 19:22:21
Lizsé, ez remekbe szabott kis summázat. Ha nem volna olyan kib@szott szomorú ez az egész, könnyesre röhögném magam. Hadd emlékeztessek egy hasonló helyzetre. Mikor szűkebb pátriámban a második kerületben az első polgári kormány megépítette a Millenárist, egyebet sem hallottunk, hogy maguknak építik, saját rendezvényeiket tartják ott. Az egy ilyen hibbant Samu-szerű véglényt sem érdekelt, hogy egész Buda odaáramlott és tavasztól őszig ott korzózott, tolta a babkocsit, randevúzott-csókolózott, vagy csak sétált egyet. Ezeknek a hülyéknek a létezése is tényleg a sátán misztériuma. Senki nem tudja megmagyarázni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?