Blogolj!

A Városliget felgyújtásával védik a parkot a ligetvédők - egy platán bánta a hősi akciót

A parkban életvitelszerűen táborozó Ligetvédők vészhelyzet idején sem unatkoznak, addig sikerült vegyészkedniük a sátraikban, amíg jól magukra gyújtották az egész kócerájt. Ráadásul nem először sikerült ezt a bravúr végrehajtaniuk, úgy látszik a 2018-as táborolvasztással hagyományt teremtettek.

Emberélet ugyan nem forgott kockán, de ki kellett jönnie a katasztrófavédelemnek, és ráadásul a szerencsétlen félnótásoknak az egyik legszebb ligeti platánt is sikerült lángra lobbantaniuk. Szegény fának az egyik oldala már szenes, neki minden bizonnyal kampó.

Hát ide is eljutottunk, a ligetvédők már a park leégetésével védik a parkot. És ezt az állapotot akarja konzerválni Karácsony, amikor változtatási tilalmat rendel el. Sőt, ezekre a felelőtlen emberekre hivatkozik a főpolgármester, mint érdeksérült csoportokra, akik miatt le akarja állítani az egész projektet. Ők a budapesti liberális értelmiség hősei, akik akár a saját testük halmazállapotának megváltoztatásának árán is megvédik a parkot.

Akarjuk, hogy ezek a platángyujtogatók nyerjenek és az ő szájuk íze szerint alakuljon majd minden a Városligetben? Biztosan egy igazi zöld mekka lenne, egy klímavédelmi álom beteljesülése. Csak egy kicsit benzinszagú.

Megdöbbentő képek, így néz ki 2020-ban egy klímavédelmi alaptábor:

1
https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/92377/pics/15852347054568033_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Robin Hood
Robin Hood 2020-03-26 22:07:07
Háát Lizsé, erre már szavak sincsenek. Normálisabb időkben az ilyen szarjankókat kártérítésre köteleznék és rendőri felügyelet alá helyeznék ön- és közveszélyes magatartás miatt. Ebben a világban a szingli mondja meg milyen legyen a családmodell, a homokos meg a transzvesztita élvezi a legkedvezőbb elbánást, a nőket molesztáló, magát lelkésznek álcázó gazember hangoztatja a jogot, a szabad szemmel nem látható méretű pártok szónokai acsarkodnak a leghangosabban, a legvéreskezűbb modern "haynau" apró leszármazottjai és családja oktatnak demokráciáról minket - és az ősi platánost felgyújtó barmokat teszik meg ligetvédőknek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?