Blogolj!

Karácsony a vírust használja uszításra a Városligetben!

Nehéz lehet mostanában az egyszeri Karácsony rajongónak követni a főpolgármester tevékenységét, mert emberünk abszolút átment kommunikációs főpolgárrá, dolgozni nem nagyon dolgozik, de legalább napi 6-7 facebook posztban üzenget és mindegyikben tartogat valami önellentmondást, vagy egy „mocskoskormányt”.

Ma megint beleszaladt egy jókora pofonba. Az idősek otthonában történt sajnálatos tömeges megbetegedésekről, halálesetekről, és az azt kezelendő fővárosi ámokfutásról most épp a Városligettel próbálja elterelni a figyelmet.

Amivel még nagyobb hülyeséget csinált. Gergely, el kellene olvasni a jogszabályokat, mielőtt ostobaságokat posztolsz (lassan ez lehetne nála a konyhában felakasztott házi áldás szövege).

Szóval Gergely veri a mellét, hogy ő lezárta a Margitszigetet, meg a Hajógyárit, meg mindent, de a szemét kormány elvette a fővárostól a Városligetet, ezért azt nem tudja lezárni, de ha rajta múlna, az is zárva lenne. Bullshit.

Mit mond a ki a jogszabály?

A 95/2020. (IV.9.) sz., a kijárási korlátozás meghosszabbításáról szóló Kormányrendelet 3.§ alapján "2020. április 10. 00.00 órától 2020. április 13. 24.00 óráig terjedő időtartamra a települési – a fővárosi önkormányzat által közvetlenül igazgatott terület esetében a fővárosi, egyéb fővárosi terület esetében a kerületi – önkormányzatrendelettel a település, illetve a fővárosi kerület vonatkozásában a kijárási korlátozásra a Rendeletben foglaltaktól szigorúbb szabályokat állapíthat meg.”

Ebből világosan kiderül, hogy a Városliget lezárásáról a kerületi önkormányzat, azaz Zugló hozhat rendeletet. Na és ki Zugló polgármestere? Karácsony utódja és haverja, Horváth Csaba.

Hahó, Geri! Mi elolvastuk helyetted a jogszabályt, most már nincs más teendőd, mint felhívni Csabit és már vihetitek is a sorompókat! Meg reméljük van 100 hektárnyi drótkerítésetek is, mert egyébként nehéz lesz kitiltani az embereket. Reméljük erről is lesz Facebook poszt!

https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/93146/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?