Blogolj!

Karácsonyon múlik, hogy lepusztuló torzó lesz-e a Biodóm

Karácsony főpolgár egyre inkább úgy tűnik, hogy menetirányban szemben hajtott fel az autópályára, a vírusügyi és BKK-s menetrend-káosz ámokfutása már önmagában elegendő kellene, hogy legyen a bukáshoz, most az általa korábban életveszélyesnek titulált Lánchíd felújítását akarja elnapolni, és óriási a nyomás rajta, hogy a Biodómból ne a Karácsony éra üresen álló, pusztuló jelképe legyen. Fürjes Balázs már pedig a napokban ismételten megerősítette, hogy az ellenzéki összefogás üdvöskéjére vár a megoldás.

Már

Pedig nem mondható, hogy a teherviselés ne lenne közös, hiszen a kormány a fejlesztés nagyrészénél állta a cechet, már eddig mintegy 45 milliárd forintot fordított az egyébként Fővárosi tulajdonú lévő állatkerti bővítésre.

Karácsonynak tehát a zsebébe kell nyúlni, ha nem akarja, hogy ráégjen dolog, de abban biztosak lehetünk, hogy a Facebook-főpolgármester ismét egy terebélyes, a saját felelősségét hárító és szerncsétlen szűzies áldozat szerepét kihangsúlyozó bejegyzést fog közzétenni Zuckerbergnél, amiben nyilván megpróbálja visszadobni majd a labdát a kormánynak.

A vígasztaló lájkokban fürdés azonban kevés lesz, hiszen Fürjes Balázs kormánybiztos inforádióban elhangzott interjújában egyértelművé tette, hogy

a kormánytól egyetlen fityinget se várjon Karácsony,

a fővárosnak kell megoldania a tulajdonában álló intézmény által előidézett nehéz helyzetet. Erre egyébként számos eszköze van Karácsonyéknak, de úgy látszik a Shrekből ismert bociszemekkel néző macska módszerét egyszerűbb bevetni. Csakhogy senki sem egy töketlenkedő főpolgárra szavazott.

Karácsony így magyarázkodi a választóinak

https://lizse.blogstar.hu/./pages/lizse/contents/blog/95192/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?