Blogolj!

Leszól a pártközpont és a szocik lesz.rják Zuglót?

2016.04.22.

Minden csoda 3 napig tart – tartja a mondás és Kunhalmi Márdiplomás Ágnes érvényt is igyekszik szerezni ennek.

Történt ugyanis (ahogy arról elsőként beszámoltunk), hogy a zuglói képviselőtestület tegnapi ülésén, az MSZP támogatta a Fidesz javaslatát, miszerint kinyilvánították, hogy bizonyos feltételekért cserébe támogatják a Liget Budapest Projektet. És Karácsony polgármesternek ebben a szellemben kell tárgyalni a Városliget Zrt.-vel.

A szocik sem hülyék, voksaiknak ára volt. A három szoci képviselő körzetében parkfelújítást róttak Baánékra (mi még javasoltunk is egy negyediket, az Újvidék teret). Többek között rendbe kellene hozni és felújítani a Pillangó parkot (Karácsony polgármesterkedésének egyik szégyenfoltját), az Egressy teret és a Csertő parkot.

Kötelezték a Zrt.-t, hogy az önkormányzattal közösen indítsa el a „Liget a Ligeten túl” programot (2 km-es modern futópályával, több és jobb sportolási lehetőségekkel, vállalják át a Ligetbe telepített 34 térfigyelő kamera költségeit a kerülettől, et cetera).

A SZOCIK 11 PARANCSOLATA

Korrekt, okos, saját érdekeiket maximálisan érvényesítő politikai alku.

De Kunhalmi "Mélytorkú Márdiplomás" Ágnes, az újraválasztásért küzdő, Csehák Juditba oltott Lendvai Ildikó-klón ultimátumot írt: márpedig 3 napon belül (ez a csoda határideje) fújjanak visszavonulót a zuglói szocik, hagyják a picsába, amit elértek, szarják le a zuglóiakat, a választópolgáraikat, mert a szép szemű közvélemény kutató, fedőállásban polgármester, rákacsintott.

Ha Kunhalmi komolyan hisz ennek a kacsintásnak (szegény Tóth Csaba elvtárs, ezt jól megszívta), akkor egyfelől láthatjuk, hogy valójában kik irányítják a szocikat, másfelől pontos képet kapunk arról, hogy miért tartanak ott most, ahol.

A ligeti békák segge alatt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?